Dátum: 2024. július 25. | E-mail
   
 
Oldaltérkép
   

Hírlevél

Dünamisz Hírlevél

2007 / I.

 

  Vezetőképző tanfolyam Szlovákiában és Romániában:

A romániai partnerszervezetünknél a ROMABISZ- nál az elmúlt hónapban új vezetőket választottak. Az új vezetés kifejezte, hogy továbbra is szeretné, ha a Dünamisz Szolgálat folytatná a képzéseket az országukban.  A szlovákiai református ifjúsági szövetség vezetői is megkerestek bennünket, hogy a vezetőképzésben segítsük a munkájukat. A következő hetekben Nagyváradra (Románia) és Komárnóba (Szlovakia) fogunk utazni és mindkét szervezettel személyes tárgyalásokat folytatunk a következő két év lehetőségeiről.  

 

  Budapesten a Dünamisz Bibliaiskolában folyamatos a képzés:

Ifjúsági vezetőket és lelki gondozókat képzünk, és ezzel szeretnénk elérni, hogy a helyi gyülekezetek erősebbek legyenek. Különböző városokból és felekezetekből jöttek a résztvevők. Május végén fogjuk a tanulóknak átadni az iskola elvégzését igazoló okleveleket.

A terveink között szerepel, hogy 2007 szeptembertől gyülekezeti munkások részére egy újabb szakon indítunk képzést. Hálásak vagyunk Istennek, mert az iskolánk  képzési szolgálata folyamatosan szélesedik.    

 

Könyvkiadás:  Az elmúlt év végén kiadtuk magyar nyelven Barry St. Clair: Jézus Központú Ifjúsági Munka című könyvét ami azóta nagyon népszerű az ifjúsági munkások körében. Ez a könyv az ifjúsági vezetőképző programunknak is az egyik szakirodalma.

 

 Gyújtópont – Ifjúsági vezetők országos konferenciája Budapest:

 

  

  Ezen a konferencián a Dünamisz Szolgálat valamint a Youth for Christ szervezetek munkatársai és Tim Downey (USA) tartottak előadásokat. Tim korábban a Reach Out Ministry szolgálattal több éven keresztül Magyarországon volt misszionárius. 2007 őszén ismét megrendezésre kerül a konferencia.  

A konferenciával kapcsolatos további részletekről a www.gyujto.net internet címen, lehet  információhoz jutni.

 

     Köszönjük, hogy imádságaiddal és a támogatásoddal Te is részese vagy szolgálatunknak!  

                                          Rabatin Gábor             Durkó István  valamint a Dünamisz csapata

 

 

Kérem adja meg az alábbi adatokat:
Név
E-mail
Ellenõrzés Milyen nap van ma?
 Kezdőoldal
 Kedvencek közé
Pannon Set